Sushi på ett enklare sätt


  1. Forma en oval bulle av sushiriset– ungefär så stor som ett litet ägg.
  2. Klipp till en remsa av sjögräsplattan. Den ska vara en aning högre än risbullen. Linda remsan kring kanten på riset.
  3. Toppa med strimlor av avocado, gurka, crabstick eller rökt lax. Kanske ett litet gräslöksstrå.
  4. Doppa i god soja och kanske lite wasabi- om du gillar det. Eller ta på lite majonäs.

Ett svar

  1. Jag bor i Enköping.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: